Een Sinterklaasfeest zonder de Goedheiligman is bijna niet voor te stellen.

 

 

Of het nou voor de buurtvereniging, sportclub, school of thuis is; een Sinterklaas inhuren maakt het feest wel heel speciaal. 

 

Wensen

De Sint komt graag goed voorbereid op bezoek. Spreek van tevoren goed af wat er van de Sint en zijn Pieten verwacht wordt. Geef namen van aanwezigen door, leuke anekdotes en grappige verhalen die het afgelopen jaar voorgevallen zijn. Geef eventueel ook door wie er bang is van de Sint en of er kinderen met een gedragsstoornis of handicap aanwezig zijn. Zo kan de Sint met iedereen rekening houden.


Voorbereiding

De Sint vindt het fijn als er een mooie, ruime stoel voor hem klaarstaat. 

Mag er wel of niet met snoepgoed gestrooid worden? Moeten de cadeaus mee naar binnen gebracht worden, of staan deze al klaar? Is pakjesavond al begonnen of begint het pas na zijn vertrek? Dit zijn allemaal dingen waarover nagedacht moet worden.

Prijzen

Hoewel Sint met zijn Pieten graag bij u komen, komt hij helaas niet gratis. Mooie spullen, goede schmink, leuke pieten en lekker strooigoed kosten nou eenmaal (veel) geld. En als u weet hoeveel werk er ieder jaar inzit, zult u begrijpen dat we er niet rijk van worden. Kinderen een blijvende herinnering geven. Dat is onze drijfveer…

De prijs van een Sinterklaas bezoek hangt van verschillende dingen af zoals het tijdstip, locatie, de duur, de aard van het bezoek, reiskosten en reistijd, úw wensen en waar wij langs komen. In de webshop staat een overzicht van wat u ongeveer kunt verwachten. 

Dit zijn indicatieve prijzen die kunnen verschillen per aanvraag.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan nemen wij (meestal per email) contact met u op. De reactie geld als offerte en daarin zal de prijs bepaald worden voor uw bezoek. Als u de offerte accepteert dan bevestigen wij uw boeking en dan staat de tijd, duur en prijs van uw bezoek vast!

 

Houd er rekening mee dat de Sint het in de aanloop naar pakjesavond altijd erg druk heeft en deze dus ruim van tevoren geboekt moet worden. Zijn komst kan het beste rond half oktober al vastgelegd worden, wanneer de Sint aanstalten maakt om met zijn stoomboot naar ons land af te reizen. 

Maar let op: uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd!

 

Bedrijven en instellingen

Sint bezoekt natuurlijk ook bedrijven en instellingen. Omdat de duur en de aard van dergelijke bezoeken onderling sterk van elkaar verschillen, maken we graag vrijblijvend een prijsopgave voor u. De gemiddelde kosten voor een bezoek van 1 uur met 1 Sinterklaas en 2 Pieten kost € 175,- exclusief BTW.

Langer of korter kan natuurlijk ook en zal in de prijs worden verwerkt. Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het contact formulier en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!

 


Scholen en sportverenigingen

Scholen, instellingen, buurthuizen, sportverenigingen, winkelcentra etc. bezoekt Sinterklaas ook.

Omdat het budget van onderwijsinstellingen anders is dan die van particulieren en bedrijven houden wij hier graag rekening mee. Het bezoek van een school neemt vaak 1 dagdeel in beslag en de kosten hiervoor zijn gemiddeld € 300,-, exclusief BTW. Heeft u meer of minder tijd nodig, geen probleem!

Graag ontvangen wij uw aanvraag zodat wij u een offerte op maat kunnen geven!